Tabel preturi Gazduire

Cele mai bune preturi la cea mai inalta calitate.

Detalii Preturi

Pachete

Specificatii Server

Specificatii Hosting

-- Features Section Start -->

Facilitati

Folosim servere ultra performante si cea mai avansata solutie de stocare a datelor.

Infrastructura Cloud

Soluție enterprise bazată pe vCloud.

Datacentere Multiple

Serviciile pot fi replicate între cele două datacentere (București și Cluj) pentru clienții cu cerințe ridicate.

SSL

Pentru a beneficia de cele mai bune rezultate SEO și securitate maximă, optează pentru planul de găzduire web Business și vei primi un certificat SSL gratuit.

99.99% Uptime

Abonamentele de găzduire includ un uptime de 99,9 % lunar.In toate cazurile, excepție fiind urgențele,trimitem notificări prin email.

24/7 Support

Oferim suport tehnic atat telefonic cat si prin tickete sau livechat. Operatorii nostrii vor fi gata sa va ajute in orice clipa.

Securitate

Hosting360 este unul din providerii de hosting pentru care securitatea este primordială și care dispune de toate măsurile de securitate.

Alege cea mai buna gazduire pentru afacerea ta!

Intrebari frecvente despre Hosting360

Da, orice persoană care a împlinit deja 18 ani poate achiziționa servicii de la noi. Trebuie să completați în formularul de comandă Codul Numeric Personal (13 cifre).

Un certificat SSL (Secure Socket Layer) este un protocol de securitate care se aplica in cadrul schimbului de informatii pe internet, anume informatii private cum ar fi parole, informatii despre carduri bancare, etc. Un astfel de certificat ajuta chiar si la securizarea emailurilor.

Pentru a ajuta la protejarea informatiilor utilizatorilor site-ului tau, acest certificat cripteaza datele transmise de la un browser spre un server.

In momentul in care comandati un pachet de gazduire web prin intermediul site-ului nostru, ca acesta sa fie functional trebuie sa setati urmatoarele name servere numelui de domeniu:

NS1.HOSTING360.RO
NS2.HOSTING360.RO

Pachetele de gazduire sunt activate de indata ce plata este confirmata. In urma activarii unui pachet de gazduire Dvs o sa primiti pe email toate informatiile de acces cPanel si detalii despre server si name serverele ce trebuie setate numelui de domeniu asociat.

Activarea unui pachet de gazduire se poate face chiar daca nu este confirmata plata, insa este nevoie de o solicitare scrisa catre office@hosting360.ro

Clienti satisfacuti

264+

Site-uri gazduite

158+

Servere in Datacenter

35+

Echipa

12+